Wie Zijn Wij

 

 

Wij zijn Gerard en Chantal, een werkend en ondernemend stel dat trots is om op deze mooie plek te mogen wonen. Wij hebben jaren in de Randstad gewoond maar Chantal wou erg graag terug naar de streek waar zij is opgegroeid. De kinderen kregen een voetbalveld en Gerard een zitmaaier en in 2015  verhuisden we naar deze prachtige hoeve. Omdat wij het voorhuis van de boerderij niet of nauwelijks gebruikten zijn wij in 2016  een B&B begonnen. Door de vele positieve reacties van onze gasten werden wij nog enthousiaster om hier gasten te ontvangen en het  iedereen, zo veel als mogelijk, naar de zin te maken .

 

We vinden het iedere keer nog heel bijzonder dat mensen onze mooie plek uitzoeken om er even tussenuit te gaan en te genieten van het fijne appartement en de prachtige omgeving. En als dan gasten diverse keren terugkomen voor hun (mini-)vakantie dan weet je dat je goed bezig bent.

 

Onze woonboerderij ligt zeer centraal in de mooie Achterhoek. Prachtige-Hanze steden zoals Zutphen en Doesburg zijn op slechts 15 minuten rijden. In de omgeving zijn vele leuke dorpen waar u naar toe kunt gaan (erg leuk per fiets) en daar bijvoorbeeld op een leuk adres van een lunch kunt genieten. Ook wandelaars komen goed aan hun trekken in deze omgeving. Er zijn prachtige, uitgezette, wandelingen op korte afstand van De Olde Veld Hoeve, zoals o.a. het Trekvogelpad en het bekende Pieterpad . Deze route bevindt zich op 3 km van onze boerderij en wij brengen/halen u desgewenst naar/van deze route. Wij hebben een informatiemap gemaakt en deze zit boordevol info over wat er allemaal te doen is in deze omgeving. Wij zijn zelf ook altijd bereid om u informatie te geven over deze prachtige omgeving.